Новини

Держспецзв’язку об’єднала ДП «Державний центр інформаційної безпеки» та ДП «Українські спеціальні системи»

Держспецзв’язку в рамках виконання Програми діяльності Уряду продовжує оптимізацію своєї структури, скорочуючи таким чином видатки на діяльність та підвищуючи свою ефективність.

Адміністрація Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації ухвалила рішення про реорганізацію ДП «Державний центр інформаційної безпеки» шляхом приєднання його до ДП «Українські спеціальні системи». Відповідний Наказ № 40 підписав Голова Держспецзв’язку Валентин Петров 27 січня 2020 року.

Довідково:

ДП «Державний центр інформаційної безпеки» є підприємством, заснованим на державній власності, що належить до сфери управління Адміністрації державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України.

Мета діяльності ДП «Державний центр інформаційної безпеки» – здійснення виробничої, господарської, фінансової, комерційної та інших видів діяльності  у сфері безпеки інформації та захищених інформаційних технологій шляхом проведення розробок, впровадження, розповсюдження, налагодження та обслуговування систем і засобів захисту інформаційних ресурсів та телекомунікаційних систем як державного, так і недержавного призначення, створення та впровадження ефективної системи захисту інтересів держави у сфері інформаційних відносин та одержання прибутку. Зазначені функції є споріднені до діяльності ДП «Українські спеціальні системи».

Держспецзв’язку, Державна служба спеціального зв’язку та захисту інформації України

logo

Україна, 08341, Київська обл., Бориспільський р-н, село Вишеньки, вул.Велика набережна, будинок 11-А, приміщення 13

Email: info@softline.org.ua

Компанія Софтлайн ІТ — розробник інформаційних систем, софту на замовлення, системний інтегратор, постачальник телекомунікаційного обладнання, а також провідний постачальник якісних IT-рішень і бізнес-систем на ринку інформаційних технологій.