Новини

Відтепер в Україні загублені водійські права можна відновити онлайн

У Кабінеті міністрів України схвалили постанову, якою запустять онлайн процедуру відновлення втрачених або викрадених водійських прав.

Про це повідомляє прес-служба уряду. «Онлайн можна буде також відновити втрачені або викрадені посвідчення водія за допомогою онлайн-процедури. Вже незабаром їх можна буде замовити через електронний кабінет водія або через Єдиний державний портал адміністративних послуг»,— повідомляють у Кабінеті міністрів.

Зазначається, що відновити можна буде лише водійські права нового зразка, які видали після 1 січня 2013 року. Також напередодні в уряді затвердили проєкт, в межах якого водійські права можна буде показувати зі смартфона. Для цього розроблять спеціальний додаток.

Надалі користувачі додатка зможуть не носити водійські права постійно з собою. «Наша мета до 2024 року усі послуги перевести в онлайн»,— повідомив прем'єр-міністр України Олексій Гончарук, презентуючи функцію.

logo

Україна, 08341, Київська обл., Бориспільський р-н, село Вишеньки, вул.Велика набережна, будинок 11-А, приміщення 13

Email: info@softline.org.ua

Компанія Софтлайн ІТ — розробник інформаційних систем, софту на замовлення, системний інтегратор, постачальник телекомунікаційного обладнання, а також провідний постачальник якісних IT-рішень і бізнес-систем на ринку інформаційних технологій.