Новини

У Києві відбудеться Другий Національний оборонний хакатон

З 27 по 31 травня у Києві вдруге відбудеться Національний оборонний хакатон. Під час хакатону зберуться представники сектору безпеки і оборони, експерти НАТО та ІТ-сектору для розробки інноваційних архітектурних та програмних рішень в оборонно-безпековій сфері.

Це другий оборонний хакатон, організований Управлінням розвитку та автоматизації Збройних Сил України та Центром стратегічних комунікацій «СтратКом Україна», за підтримки Урядового офісу координації європейської та євроатлантичної інтеграції Секретаріату Кабінету міністрів України та за сприяння штаб-квартири НАТО, Командування ОЗС НАТО з трансформації та Агенції НАТО зі зв’язку та інформації у рамках реалізації Трастового фонду НАТО з удосконалення системи командування, управління, зв’язку та комп’ютеризації (С4).

Завдання хакатону — покращення взаємодії між складовими сектору безпеки і оборони України для вирішення актуальних питань безпеки та оборони України.

Цього року хакатон стане платформою для діалогу між ІТ-компаніями та безпеково-оборонним сектором України за участі НАТО. Так, в рамках круглих столів будуть обговорені актуальні питання взаємодії між структурами сектору безпеки і оборони України.

Хакатон

logo

Україна, 08341, Київська обл., Бориспільський р-н, село Вишеньки, вул.Велика набережна, будинок 11-А, приміщення 13

Email: info@softline.org.ua

Компанія Софтлайн ІТ — розробник інформаційних систем, софту на замовлення, системний інтегратор, постачальник телекомунікаційного обладнання, а також провідний постачальник якісних IT-рішень і бізнес-систем на ринку інформаційних технологій.