Новини

Softline підписала договір про співробітництво з благодійним фондом Yellow-Blue

ТОВ Софтлайн ІТ та благодійний фонд “Жовто-Блакитний” (Yellow-Blue) підписали договір про співробітництво з метою сприяння обороні України від російської навали та для виконання гуманітарних місій, під час яких є потреба у використанні інформаційних технологій.

Благодійний фонд “Жовто-Блакитний” створено у березні 2022 року як відповідь на повномасштабну російську агресію. Ініціаторами стали підприємці та ІТ-спеціалісти, що працюють у сфері високих технологій понад 20 років.

До повномасштабного вторгнення Росії більшість з них спеціалізувалась на розробці та виробництві безпілотних літальних апаратів, спеціалізованого програмного забезпечення та надавали послуги з обстеження територій та об'єктів інфраструктури за допомогою дронів. Оператори дронів та інженери залучались як волонтери для потреб національної поліції, інших силових та гуманітарних структур. Це, наприклад, розшук зниклих людей та моніторинг об'єктів, допомога у розкритті майнових злочинів, обстеження місць аварій тощо. Зокрема, з місцевими органами влади та підрозділами служби надзвичайних ситуацій співпрацювало понад 30 наших операторів дронів.

Від 24 лютого 2022 року ініціатори Фонду істотно посилили безоплатну допомогу державним органам для усунення наслідків бойових дій на звільнених територіях. У перші два місяці війни ними витрачено близько 100 млн грн.

Сьогодні наша команда об’єднує, окрім IT-фахівців, досвідчених управлінців, громадських діячів, а також науковців. Серед інших напрямів Фонду Yellow-Blue: гуманітарна логістика, автоматизований моніторинг та контроль інфраструктури, психологічна та фізична реабілітація ветеранів.

Softline, Софтлайн, фонд Yellow-Blue, Softline Defence

logo

Україна, 08341, Київська обл., Бориспільський р-н, село Вишеньки, вул.Велика набережна, будинок 11-А, приміщення 13

Email: info@softline.org.ua

Компанія Софтлайн ІТ — розробник інформаційних систем, софту на замовлення, системний інтегратор, постачальник телекомунікаційного обладнання, а також провідний постачальник якісних IT-рішень і бізнес-систем на ринку інформаційних технологій.