Новини

Робота Intecracy Group під час війни: виконуємо проєкти за графіком

Компанії Intecracy Group продовжують працювати в Україні та виконують проєкти за графіком. Збройна агресія триває з 2014 року. Наші співробітники беруть активну участь в обороні України, надаючи допомогу на волонтерських засадах, створюючи та розвиваючи ІТ-проєкти у сфері безпеки та оборони, а також безпосередньо допомагаючи українським воїнам на передовій.

Від нас наразі залежить робота частини об’єктів критичної інфраструктури, робота інформаційних систем державних органів, включаючи ключові реєстри країни. Частина команд вже давно працюють у режимі підвищених навантажень, забезпечуючи безперервну роботу державних сервісів та їх високий рівень захищеності від інформаційних атак. Ми – український бізнес. Ми віримо у Збройні Сили, ми віримо в українців та здатність нашої молодої держави захистити себе. Слава Україні!

Наглядова рада Intecracy Group

Україна, Intecracy Group, Intecracy Ventures

logo

Україна, 08341, Київська обл., Бориспільський р-н, село Вишеньки, вул.Велика набережна, будинок 11-А, приміщення 13

Email: info@softline.org.ua

Компанія Софтлайн ІТ — розробник інформаційних систем, софту на замовлення, системний інтегратор, постачальник телекомунікаційного обладнання, а також провідний постачальник якісних IT-рішень і бізнес-систем на ринку інформаційних технологій.