Новини

Михайло Віговський провів презентацію на тему «Інтегрована ІТ-інфраструктури для організацій»

В сучасному діджиталізованому світі, де бізнес-операції здійснюються з небувалою швидкістю, ІТ-інфраструктура стає основою успіху для багатьох організацій. Однак, якщо раніше компанії могли дозволити собі мати ряд роздрібнених ІТ-систем, то зараз акцент робиться на створенні єдиної інтегрованої ІТ-інфраструктури. Михайло Віговський, член Наглядової ради Intecracy Group, розповів про переваги в ході презентації для клієнтів та партнерів.

1. Збільшення продуктивності праці Єдина інтегрована інфраструктура надає співробітникам швидкий доступ до всієї необхідної інформації, забезпечуючи плавність та ефективність робочих процесів.

2. Взаємодія систем Замість використання ізольованих рішень, усі системи спілкуються між собою. Це забезпечує автоматизацію багатьох процесів та зменшує можливість помилок при передачі даних.

3. Зниження вартості власності Хоча впровадження єдиної інфраструктури може потребувати значних початкових вкладень, в довгостроковій перспективі вона знижує витрати на підтримку та модернізацію різноманітних систем.

4. Гнучкість та масштабованість Єдина ІТ-інфраструктура дозволяє легко адаптуватися до змін у бізнес-оточенні, додаючи нові функції або модернізуючи існуючі без зайвих труднощів.

5. Безпека даних Зосереджуючи усі додатки та системи в одній інфраструктурі, можна централізовано керувати захистом інформації та впроваджувати найкращі практики в галузі безпеки.

6. Єдиної точки контролю Адміністрування, моніторинг та управління ресурсами стає простішим із централізованою системою.

7. Кращий досвід користувача Співробітники, клієнти або партнери отримують консистентний і високоякісний досвід користувача, не залежно від того, з якою частиною ІТ-інфраструктури вони працюють.

"Єдина інтегрована ІТ-інфраструктура стає не просто модним трендом, а реальною необхідністю для сучасних організацій. Вона сприяє ефективності, гнучкості та інноваційності, допомагаючи бізнесу бути завжди на крок попереду конкурентів, — вважає Михайло Віговський.

Михайло Віговський, Інтеграція данних

logo

Україна, 08341, Київська обл., Бориспільський р-н, село Вишеньки, вул.Велика набережна, будинок 11-А, приміщення 13

Email: info@softline.org.ua

Компанія Софтлайн ІТ — розробник інформаційних систем, софту на замовлення, системний інтегратор, постачальник телекомунікаційного обладнання, а також провідний постачальник якісних IT-рішень і бізнес-систем на ринку інформаційних технологій.