Новини

Кадрові системи для ЗСУ: головні переваги під час війни

Завдання рекрутингу в армії України під час війни є надзвичайно важливим і вимагає високого рівня організації та ефективності. Один із способів покращення цього процесу — впровадження автоматизованих кадрових систем. Проєкт Softline Defense спеціалізується саме на розробці таких систем.

Про це повідомив український ІТ-експерт, член Наглядової ради Intecracy Group Михайло Віговський під час онлайн-конференції учасників асоціації Software Ukraine, присвяченої розвитку сервісів української ІТ-компанії Softline.

Збільшення продуктивності:

Автоматизовані кадрові системи дозволяють значно збільшити продуктивність роботи при відборі кандидатів. Замість ручного аналізу резюме і документів, системи можуть автоматично перевіряти кваліфікацію кандидатів на основі певних критеріїв. Це дозволяє прискорити відбір і залучити більше потенційних військовослужбовців на передову лінію.

Мінімізація помилок:

Людський фактор завжди призводить до можливих помилок, особливо в ситуаціях, де потрібно обробляти великий обсяг інформації. Автоматизовані системи зменшують ризик виникнення помилок при відборі кандидатів і збільшують точність процесу.

Зменшення витрат часу і ресурсів:

Ручний відбір кандидатів може забрати значну кількість часу і ресурсів. Використання автоматизованих систем дозволяє відділу кадрів армії значно економити час і зосередитися на більш важливих завданнях, таких як підготовка військовослужбовців і військова операція.

Підвищення якості відбору:

Завдяки використанню розширених аналітичних інструментів і алгоритмів, автоматизовані кадрові системи можуть виявити певні патерни і тренди в резюме і документації кандидатів, що може призвести до більш точного відбору кандидатів з найкращою кваліфікацією і досвідом.

Збільшення конкурентоспроможності:

Армія України, як і будь-яка інша військова організація, повинна забезпечувати себе найкращими військовослужбовцями для ефективного ведення військових операцій. Використання автоматизованих кадрових систем підвищує конкурентоспроможність армії на міжнародній арені, дозволяючи швидше і ефективніше привертати талановитих військовослужбовців.

Оптимізація ресурсів:

Автоматизовані кадрові системи допомагають оптимізувати використання ресурсів, таких як гроші і персонал. Вони можуть аналізувати даний бюджет і рекомендувати оптимальний розподіл коштів для приведення військового персоналу до найвищого ступеня бойової готовності.

Забезпечення безпеки:

Автоматизовані системи дозволяють більш ефективно відсіювати кандидатів, які можуть становити загрозу безпеці армії або національній безпеці в цілому. Вони можуть швидше виявити підозрілих кандидатів і вжити відповідних заходів безпеки.

«Автоматизовані кадрові системи є надзвичайно важливим інструментом для рекрутингу в армії України під час війни. Вони допомагають підвищити ефективність, точність і безпеку процесу відбору військовослужбовців, що є критичним для успішного ведення військових операцій і забезпечення національної безпеки. Розробка та впровадження таких систем має бути високим пріоритетом для української армії у сучасних умовах», — відзначає Михайло Віговський.

Що пропонує Softline Defence

Управління персоналом

Це рішення, яке дозволяє автоматизувати процеси організації кадрового обліку та розрахунку заробітної плати в компаніях будь-якого рівня і різних галузей діяльності. Програма проста у використанні і в той же час має широкий спектр налаштувань і функціональних можливостей, охоплюючи всі завдання обліку кадрів.

Оцінка ефективності персоналу

Комплексне програмне рішення для створення автоматизованої системи управління людськими ресурсами в компаніях будь-якого рівня і різних галузей діяльності. Система дозволяє описати цілі кожного співробітника організації і проводити оцінку досягнення цілей з певною періодичністю.

Михайло Віговський, Управління персоналом, Оцінка ефективності персоналу, Кадрові системи для ЗСУ

logo

Україна, 08341, Київська обл., Бориспільський р-н, село Вишеньки, вул.Велика набережна, будинок 11-А, приміщення 13

Email: info@softline.org.ua

Компанія Софтлайн ІТ — розробник інформаційних систем, софту на замовлення, системний інтегратор, постачальник телекомунікаційного обладнання, а також провідний постачальник якісних IT-рішень і бізнес-систем на ринку інформаційних технологій.