Новини

Фахівці Урядової команди реагування на комп’ютерні надзвичайні події України CERT-UA посіли друге місце у міжнародних навчаннях з кібербезпеки Cyber Shield 2019

Дводенні навчання розпочалися 19 грудня в Анкарі (Туреччина). Захід відбувається за підтримки Міністерства транспорту та інфраструктури й інформаційно-комунікаційних технологій Туреччини та Міжнародного союзу телекомунікацій (ITU).

Під час навчання Cyber Shield 2019 представники від 17 країн світу взяли участь у технічних заходах із кібербезпеки. Протягом двох днів учасники відпрацьовують різні сценарії найбільш поширених типів кібератак. Крім того, учасники відпрацьовують вправи із захисту об’єктів критичної інфраструктури та складні загрози кібербезпеки, з якими можуть зіткнутися установи та організації.

Навчання Cyber Shield 2019 покликані підвищити можливості реагування на кіберінциденти, розширити розуміння кібер-ризиків та пов’язаних з цим наслідків, забезпечити взаємодію серед міжнародних суб'єктів забезпечення кібербезпеки, насамперед національних команд CERT.

Кібербезпека, Держспецзв’язку, Державна служба спеціального зв’язку та захисту інформації України, Cyber Shield 2019

logo

Україна, 08341, Київська обл., Бориспільський р-н, село Вишеньки, вул.Велика набережна, будинок 11-А, приміщення 13

Email: info@softline.org.ua

Компанія Софтлайн ІТ — розробник інформаційних систем, софту на замовлення, системний інтегратор, постачальник телекомунікаційного обладнання, а також провідний постачальник якісних IT-рішень і бізнес-систем на ринку інформаційних технологій.