Новини

Експертна група Softline прийме участь у парламентських слуханнях з кібербезпеки

15 квітня 2020 року відбудуться парламентські слухання на тему: «Кібербезпека, критична інфраструктура, електронні комунікації в Україні: стан, проблеми, шляхи їх вирішення». Відділ кібербезпеки Softline готує своє пропозиції, виходячи з більш ніж 20-річного досвіду роботи.

Проведення слухань сприятиме формуванню та реалізації державної політики у сферах кібербезпеки, критичної інфраструктури та електронних комунікацій та створенню сприятливого законодавчого поля для їх регулювання. Тези та пропозиції Softline будуть стосуватися посилення ролі кібербезпеки, критичної інфраструктури та електронних комунікацій для розвитку економіки України та здійснення більш системних та цілеспрямованих дій щодо реалізації державної політики, законодавчого забезпечення цих питань. Окрім того, дуже важливим є участь у дискусії щодо удосконалення законодавства у сферах кібербезпеки, критичної інфраструктури та електронних комунікацій.

Як зазначають організатори, під час обговорення планується:

— проаналізувати взаємодію державних органів, органів місцевого самоврядування, військових формувань, правоохоронних органів, наукових установ, навчальних закладів, громадських об’єднань та підприємств, які здійснюють діяльність у сфері електронних комунікацій, захисту інформації та є власниками чи розпорядниками об’єктів критичної інфраструктури;

— узагальнити пропозиції із вдосконалення національної політики з цих питань, уточнити пріоритети та механізми її реалізації.

Участь у слухання приймуть народні депутати України, представники органів державної влади, об’єднань громадян, бізнесу, неурядових організацій, провідних фахівців та вчені. Результатом дискусії мають бути давно назрілі зміни до законодавства щодо кібербезпеки, особливо, у державному секторі.

Експерти Intecracy Group регулярно приймають участь в професійній дискусії щодо розвитку законодавства України. Об'єднання є засновником, партнером та активним учасником бізнес-об'єднань, серед яких Федерація роботодавців України, Фонд підтримки економічної безпеки України, EBA тощо.

Кібербезпека, Верховна Рада України, Кібербезпека, критична інфраструктура, електронні комунікації в Україні: стан, проблеми, шляхи їх вирішення

logo

Україна, 08341, Київська обл., Бориспільський р-н, село Вишеньки, вул.Велика набережна, будинок 11-А, приміщення 13

Email: info@softline.org.ua

Компанія Софтлайн ІТ — розробник інформаційних систем, софту на замовлення, системний інтегратор, постачальник телекомунікаційного обладнання, а також провідний постачальник якісних IT-рішень і бізнес-систем на ринку інформаційних технологій.