Новини

BPM-системи для підприємств оборонної галузі: новий сервіс від Softline

В умовах глобалізації та посилення конкурентної боротьби, управління бізнес-процесами (Business Process Management, BPM) набуває особливої актуальності у всіх секторах економіки, включаючи оборонну промисловість. BPM-системи у вигляді програмних рішень дозволяють організаціям оптимізувати внутрішні процеси, поліпшити ефективність та адаптуватися до змінних умов зовнішнього середовища.

Український ІТ-експерт, член Наглядової ради Intecracy Group Михайло Віговський сьогодні, 6 жовтня 2023 року, провів для партнерів та клієнтів презентацію можливостей BPM-системи Scriptum, яку пропонує підприємствам оборонної галузі ТОВ «Софтлайн ІТ». Програмне рішення було розроблене компанією InBase кілька років тому. Це означає, з одного боку, що воно вже перевірене часом, з іншого, що це нове рішення, розроблене з використанням виключно новітніх технологій та методів розробки.

Варто відзначити, що Scriptum розроблений на базі low-code платформи з вбудованим конструктором бізнес-процесів. Це означає, що адміністрування такої системи не потребує суттєвих фінансових, організаційних та технічних ресурсів. А найголовніше, перебудувати процеси можна дуже швидко, що важливо для сучасного світу постійних змін.

Експерт перелічив головні переваги від впровадження BPM на підприємствах оборонного сектору.

1. Оптимізація бізнес-процесів

Підприємства оборонної галузі часто характеризуються великою кількістю складних, регульованих процесів. BPM системи спроможні автоматизувати, моніторити і оптимізувати ці процеси, щоб забезпечити швидке та гнучке реагування на зміни і зменшити витрати.

2. Контроль і моніторинг

В оборонній промисловості відмова обладнання чи помилка в процесах може мати критичні наслідки. BPM дозволяє реалізувати ефективний контроль та моніторинг робочих процесів, щоб забезпечити високу надійність і безпеку виробництва.

3. Комплексний підхід

BPM системи інтегрують усі аспекти управління підприємством в єдине ціле: від управління ресурсами до аналітики та прогнозування, дозволяючи менеджменту краще розуміти та управляти всіма сторонами бізнесу.

4. Стандартизація

Оборонна промисловість — високорегульований сектор, де дотримання норм та стандартів критично важливе. BPM допомагає впроваджувати та підтримувати стандарти якості, забезпечує відповідність законодавству та нормативам.

5. Забезпечення адаптивності та конкурентоспроможності

BPM дозволяє підприємствам оборонної галузі бути гнучкими та адаптованими до змін, швидко реагуючи на нові виклики та можливості. Бути конкурентоспроможним у світовому ринку оборонних товарів та послуг означає не лише мати високотехнологічну продукцію, а й ефективно управляти всіма процесами підприємства. BPM дозволяє підтримувати та постійно вдосконалювати ефективність бізнес-процесів.

«BPM системи для підприємств оборонної галузі — це не просто інструмент управління, а стратегічний актив, який допомагає адаптуватися до швидко змінюваних умов ринку, забезпечує відповідність нормативним вимогам та підвищує ефективність бізнес-процесів. Завдяки технологіям і рішенням BPM підприємства можуть оптимізувати свої ресурси, прискорювати процес прийняття рішень та забезпечувати високий рівень контролю та управління, що в кінцевому результаті веде до підвищення їхньої конкурентоспроможності на глобальному ринку», — відзначає Михайло Віговський.

Intecracy Group, Михайло Віговський, Scriptum, low-code

logo

Україна, 08341, Київська обл., Бориспільський р-н, село Вишеньки, вул.Велика набережна, будинок 11-А, приміщення 13

Email: info@softline.org.ua

Компанія Софтлайн ІТ — розробник інформаційних систем, софту на замовлення, системний інтегратор, постачальник телекомунікаційного обладнання, а також провідний постачальник якісних IT-рішень і бізнес-систем на ринку інформаційних технологій.