Новини

Україна та Йорданія домовляються про військово-технічну співпрацю та інвестиції

В Україні з офиційним візитом перебуває делегація збройних сил Йорданського Хашимітського Королівства на чолі з головою Об’єднаного комітету начальників штабів Збройних Сил Йорданського Хашимітського Королівства генерал-майором Юсефом Ахмадом Хамедом Аль-Хнейті.

Закордонні гості побували на низці оборонних підприємств України.

На офіційній сторінці віце-прем'єр міністра України — міністра стратегічних галузей промисловостей Олега Уруського 4 листопада повідомлено, що також відбулась зустріч у Мінстратегпромі, де були обговорені питання розвитку двостороннього співробітництва між нашими країнами за різними напрямками.

За підсумками зустрічі між Міністерством стратегічних галузей промисловості України та збройними силами Йорданського Хашимітського Королівства було підписано Меморандум про взаєморозуміння, який відкриває можливості для розвитку співпраці між країнами.

З боку голови Об’єднаного комітету начальників штабів збройних сил Йорданії генерал-майора Юсефа Ахмада Хамеда Аль-Хнейті було заявлено, що він уповноважений на всіх рівнях влади для реалізації інвестиційних проектів.

Як повідомлено, він «надав високу оцінку можливостям українських оборонних підприємств, які він відвідав в рамках візиту до України, та виказав зацікавленість у поглибленні двосторонньої співпраці між країнами у військовій, медичній, промисловій та продовольчій сферах».

Про деталі можливих проєктів не повідомляється.

Україна, Йорданія, Уруський Олег

logo

Україна, 08341, Київська обл., Бориспільський р-н, село Вишеньки, вул.Велика набережна, будинок 11-А, приміщення 13

Email: info@softline.org.ua

Компанія Софтлайн ІТ — розробник інформаційних систем, софту на замовлення, системний інтегратор, постачальник телекомунікаційного обладнання, а також провідний постачальник якісних IT-рішень і бізнес-систем на ринку інформаційних технологій.